Liberale borrel op 15 vrijdag april (17:00)

Kom een biertje of een wijntje drinken met de fractie en het bestuur van VVD Assen. We beginnen rond 17:00 in Brasserie De Kroon aan De Brink 18.

Leden van de VVD-fractie en het VVD-bestuur gaan graag op informele wijze in gesprek met onze leden. En dan bij voorkeur onder het genot van een goed glas. Ook liberaal gezinden zijn van harte welkom. In de nieuwe netwerkstructuur van onze partij is het nog belangrijker contacten met de leden op diverse wijze te onderhouden en het ledenbestand uit te bouwen.

De VVD Assen gaat de komende tijd op diverse manieren werken aan een permanente campagne. We gaan kijken of een periodieke liberale borrel daar goed bij past voor leuke, spontane, creatieve en innovatieve contacten!

Wist u trouwens dat er meer contactmomenten mogelijk zijn?

  • U kunt als VVD-lid de fractievergaderingen op donderdagavonden bezoeken en kunt zo meepraten over onze standpunten in de Asser politiek
  • Iedere zes maanden wordt er een politiek cafĂ©  georganiseerd over actuele thema's
  • Tijdens onze ledenvergaderingen kunt u andere VVD-ers ontmoeten en wordt u bijgepraat over de VVD in zowel de Gemeenteraad als in Provinciale Staten

Wij zien u graag vrijdagmiddag 15 april bij de Liberale borrel!