ALV Regio Noord: verkiezingsprogramma

De algemene ledenvergadering VVD Regio Noord met als hoofdonderwerp het verkiezingsprogramma werd op 24 oktober gehouden. Geweldig om ons programma door leden gebouwd te zien worden. Voorstellen op het verkiezingsprogramma worden zeer gepassioneerd verdedigd en bekritiseerd, maar bovenal was er humor en respect. Vanuit Assen was er een gevarieerd gezelschap aanwezig met een aantal bekende gezichten uit de bedrijfswereld en politiek.

Als lid van de VVD vormt u het verkiezingsprogramma van de VVD en kunt u uw steentje bijdragen aan een beter Nederland.

Onze Drent in het parlement Erik Ziengs luisterde aandachtig naar de leden. Ook waren hij en de andere noordelijke Kamerleden beschikbaar voor een gesprek of konden ze een toelichting geven over de vele onderwerpen die de revue passeerde.

Als VVD-lid kunt u naar algemene leden vergaderingen waarbij u in gesprek kunt gaan met VVD volksvertegenwoordigers en de richting van de partij beïnvloeden. De Tweede Kamer, provincie en gemeente is dichterbij dan u denkt! Als niet-lid bent u uiteraard altijd welkom om een bakkie te komen doen, of om uw stem te laten horen.

Het was een geslaagde bijeenkomst waarbij er in detail door het verkiezingsprogramma en de koers van de VVD is gegaan.