Greta Netjes

E-mail: gnetjes@home.nl

Telefoon: 0629471611

Portefeuilles:

- Participatie, WSW, Werk & Inkomen

- Welzijn, Sociaal Werk, Maatschappelijk Werk

- Volksgezondheid

- Maatschappelijke opvang

- Jeugd & Gezin, Jeugdzorg

- Onderwijs, Kinderopvang, Peuterzaalwerk

- Recreatie & Toerisme

- Dienstverlening

- Internationale Betrekkingen

- P&O, Ambtelijke vernieuwing


Biografie:

Ik ben geboren in Kampen in 1967 en in 1988 in Assen beland in de wijk Baggelhuizen vanwege het werk van mijn echtgenoot. We hebben hier 15 jaar met plezier gewoond en onze beide kinderen zijn hier ook geboren. Inmiddels wonen we alweer 15 jaar in de wijk Kloosterveen. Assen is een leuke stad en wordt in mijn ogen steeds mooier. Een stad waar we trots op mogen zijn. Daarnaast heb ik een tweede plek waar ik me prettig voel en dat is het eiland Zakynthos (Griekenland). We gaan hier regelmatig heen om onze vrienden daar weer te ontmoeten en te genieten van de Griekse gastvrijheid en de natuur.

In de periode 2010-2014 ben ik raadslid geweest voor de VVD in Assen. In de periode 2014-2018 ben ik plaatsvervangend raadslid geweest en sinds 1 februari 2018 ben ik wederom raadslid voor de VVD Assen.

Als liberaal sta ik ervoor dat je in alle vrijheid je mening of overtuiging moet kunnen uiten. Hierbij rekening houdend met elkaars standpunten. Gelukkig kan dat nog steeds in Nederland en dat is een waarde die hoog in mijn vaandel staat. Die wil ik graag behouden. En daarbij: we zijn niet gelijk, we zijn wel gelijkwaardig. Juist de verschillen maken het leuk.

 

Opleiding:

MAVO-D

MEAO

HEAO-MER

HBO P&A

Kadertraining VVD

Loopbaan:

Functioneel Beheerder bij het Drenthe College 2015 - heden

Verzekeringsadviseur en Functioneel beheerder bij Univé Verzekeringen 1997 – 2015

Diverse secretariële en administratieve functies 1986 – 1997