Vacature: Gemeenteraadslid

Zie hier, de zaal van de gemeenteraad in Assen. Ziet u zichzelf al zitten? Op 1 van de stoeltjes, mee te beslissen over de toekomst van Assen? Want dat kan binnenkort maar zo het geval zijn.

De VVD Assen biedt Assenaren graag de mogelijkheid zich kandidaat te stellen voor de gemeenteraadsverkiezing in 2018. Wij zijn de lokale afdeling van een landelijke partij. Dat betekent dat we tussen de mensen staan. We drinken dan ook regelmatig kopjes koffie met Assenaren om samen in gesprek te gaan. Daarbij stellen we de vraag: hoe kunnen we deze stad nou nóg mooier maken?

Lokaal, tussen de mensen, maar wel met landelijke voorzieningen. Zo bestaan er uitstekende trainingsmogelijkheden, zodat je goed voorbereid de gemeenteraad in gaat. Ook hebben we lijnen met de provincies en met de Tweede Kamer. Zo krijg je vaak nét iets meer voor elkaar.

Maar het allerbelangrijkste: de VVD Assen is een leuke club mensen die zich met hart en ziel inzet voor een leuker Assen. En als jij je daar ook voor wil inzetten, geef dat dan aan door een mailtje te sturen naar voorzitter@assen.vvd.nl. Tot snel!